Koll på läget

Jag gillar att ha koll på läget. Veta vad som ska hända imorgon, om en månad, om ett år. Så klart kan jag ju inte veta allt men jag vill ha lagt en egen agenda i stort. Det gör att jag kan ta oförutsedda händelser bättre. Så tänker jag också om Hjärnkolls framtid och NSPH.

Vi har lagt en plan som är långsiktig så att vi kan matcha vad som hänt i valet, i regeringen, på andra ställen som vi påverkas av. Vi vet att det finns en stor enighet om att Hjärnkolls ambassadörsverksamhet och allt som berör den ska finnas kvar efter 2014. Det mesta har vi nu ganska bra koll på, så bra att vi nog kan ta det som komma skall. Det har handlat framförallt om valet. En hörnsten i varje demokrati. Då känns det helt ok att vänta på vissa besked eftersom det ska styras av hur vi, alla, har röstat. Min höst har annars kommit rusande med full fart, både utanför och innanför. Tågresorna, mötena och mailen kommer i en hastighet som skulle få Formel 1 att se ut som trampbilar.Till det kommer regnet som piskar ner. Då är jag glad att ni finns! För ensam är jag ingenting.

I höst kommer jag därför också följa era fotspår och berätta om de vackra möten jag förunnas. Följ fotspåren på webben och se så många fantastiska människor det finns i världen. Till dess vi hörs och syns igen – ta väl hand om dig och den som finns alldeles intill dig.

// Susanne