Våra digitala kanaler

Målet och syfte med NSPHs närvaro i olika digitala kanaler är att nå fram och öka dialogen och förståelsen för psykisk ohälsa i samhället. Här kan du läsa om våra olika digitala- och sociala kanaler och få tips om hur du kan vara aktiv!

Film om NSPH

 

Dokumentärfilm från konferensen Visa vägar

Informationsfolder

Vi har tagit fram en lättöverskådlig folder där vi informerar om vad vi gör och hur vi påverkar samhället inom psykisk ohälsa.

NSPH_broschyr (pdf)
Ladda ner en engelsk version (pdf)

Du kan även beställa den genom att kontakta oss på: Info@nsph.se, 08-120 488 40

 

 

 

 

 

 

 

Nyhetsbrev

NSPH skickar regelbundet ut elektroniska nyhetsbrev inom området psykisk ohälsa och vi har samlat alla nyhetsbrev på ett ställe och du kan läsa dom här.
För att anmäla dig som prenumerant till våra nyhetsbrev, fyll namn och din e-postadress i formuläret på denna länk. Nyhetsbreven är kostnadsfria.

 

Sociala medier

NSPH.se finns på flera sociala medier. Vi använder dessa kanaler här nedanför att ge information om nyheter på webben, aktuella konferenser och utbildningar samt tips om vad som är aktuellt inom området psykisk ohälsa.

Alla är självklart välkomna att kommentera och diskutera med redaktionen och varandra på vår Facebook-sida. Tänk på att hålla en saklig och god ton. Redaktionen för NSPH.se förbehåller sig rätten att radera inlägg som bryter mot svensk lag eller Facebooks regler, som anses vara stötande eller som anses vara spam eller marknadsföring för produkter eller tjänster.

facebook_ikongoogle_plus_ikonyoutube_ikon