Nyheter

Här kan du följa vad som händer i projektet. Vill du veta vad som är på gång framöver kan du titta i vår kalender. I nyhetsarkivet hittar du tidigare händelser i projektet.

Ungdomar till seminarium på Barnrättsdagarna!

I år blir barnkonventionen en del av svensk lag och det är 30 år sedan Sverige skrev under på att alla barn i hela landet skulle få lika rättigheter enligt barnkonventionen. Hur har det egentligen gått med det? LÄS MER »
Arbete pågår

Start för utbildningsprogram!

Den 22 oktober hade vi nöjet att samla fyra nya utvecklingsteam till den första av fem heldagsträffar tillsammans. Programmet består förutom av gemensamma utbildningsdagar i Stockholm från oktober 2018 till maj 2019, också arbetsmöten med det egna teamet på hemmaplan däremellan. LÄS MER »
Växa och må bra:s redaktion deltog den 10 oktober

Växa:s ungdomar ledde konferens om vägar till psykisk hälsa

Den 10 oktober, World Mental Health Day, var Växa och må bra med och arrangerade konferensen “Visst går det!”. Allt för att visa vägar till förbättrad psykisk hälsa för barn och unga. Emma, Filippa och Junior var moderatorer och Elin, Freja och Oliver från redaktionen höll ett seminarium. De dokumenterade också dagen med foto, film och intervjuer. LÄS MER »
Deltagare på kurs i inflytande 29 september

Utbildning i inflytande engagerar unga

Vi vill stärka ungdomar att framföra sina åsikter, prova argument i diskussioner men även att lyssna på andra. Därför har vi tagit fram en kurs i inflytande. En av de som deltog i utbildningen var Sohelia, 18 år. LÄS MER »

Nyhetsarkiv 2016-2018

NYHETSARKIVET: Projektet Växa och må bra startade 1 september 2016 och pågår till och med augusti 2019. Här har vi samlat information om händelser under projektets inledande år. LÄS MER »