Växa och må bra i monter på viktig mässa

I veckan var det Socionomdagarna på Älvsjömässan i Stockholm. Socionomdagarna lockar hundratals representanter från socialtjänster runt om i landet och andra som är intresserade av frågor om hälsa, vård, skola och omsorg och andra sociala frågor.

NYHET 2017-10-20: Under onsdagen och torsdagen fylldes mässhallarna med besökare med intresse för sociala frågor, det gavs föreläsningar om allt från hästterapi till hedersvåld. Bland talarna fanns bland andra Christina Andersson, forskaren som skrivit en bok om självmedkänsla. Henne har vi tidigare intervjuat, du kan läsa artikel här. Guldbaggevinnande skådespelaren Saga Becker talade om sina upplevelser av psykisk ohälsa och att bryta normer. På mässan fanns också en mängd utställare från olika företag och organisationer.

Växa och må bra fanns på plats i monter tillsammans med NSPH och Hjärnkoll. De som kom förbi vår monter kunde vara med i en frågesport om vårt material och ha chans att vinna vår fina t-shirt och vi delade också ut lite stressbollar från NSPH och Hjärnkolls briljanta disktrasor med budskapet Ibland suger livet.