Utbildning i förbättringar

Arbete pågår

Start för utbildningsprogram!

Den 22 oktober hade vi nöjet att samla fyra nya utvecklingsteam till den första av fem heldagsträffar tillsammans. Programmet består förutom av gemensamma utbildningsdagar i Stockholm från oktober 2018 till maj 2019, också arbetsmöten med det egna teamet på hemmaplan däremellan. LÄS MER »

Så funkar NSPH: s metoder för förbättring

”Alla i teamet, både anhöriga, brukare och personal, möts på en jämlik nivå. Det är en av finesserna med den här metoden” säger Maria Kindefält Trygg, utvecklingsledare på NSPH. Med rötterna i ovanstående metod har Växa och må bra-projektet skapat sitt eget unika arbetssätt genom att också inkludera anhöriga och brukare i förbättringsarbetet. Både unga och vuxna. LÄS MER »

Ungdomarna lär oss det vi behöver veta!

Här har ungdomarna bidragit med sin unika kompetens av att vara ung i dag. De har fått lära sig enkla metoder och verktyg för att förbättra, kanske kommer de att ha glädje av det i framtida arbeten och studier. De har nog också sett att de vuxna vill lyssna. Vi vuxna har mycket att lära av ungdomarna, så de måste berätta vad som är viktigt för dem. LÄS MER »